Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
reducirani-sosove

Редуцирани сосове

Леки или по-тежки, гъсти или по-редки, сосовете са част от много обичани ястия. Вероятно знаете, че ако оставите сосът да ври и част от него да се изпари, ще постигнете по-наситен вкус. Тази техника се прилага най-вече за сосове към печено месо, а също така и за супи. Известна е като редуциране на сосовете.

За да постигнете редуциран сос, варете течността при висока температура, докато тя достигне консистенция на сироп.

С цената на малко търпение можете да постигнете богат и наситен вкус, който ще спечели всички на масата.

нарязани гъби

Почистване на гъби

Пресните гъби са страхотен деликатес - независимо дали ги търсите в гората или купувате от магазина.
Виж повече
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта